4. Retourzendingen/annuleringen
4.1 Particulieren kunnen alle artikelen kan je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer retourneren waarna je je geld terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij
Lager-Techniek worden afgeleverd. Uitgezonderd op de regel zijn de items waarbij wij het kenbaar maken op de site, deze mogen niet retour. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. Lager-Techniek behoudt zich het recht voor om de handeling- en administratie kosten in mindering te brengen op de creditnota.
4.2 Je bent verplicht te controleren of de bij je thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kan je dit binnen 14 dagen melden per e-mail aan
Lager-Techniek onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van je e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. Lager-Techniek zal het artikel vervangen of je betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat je het artikel niet accepteert op gegronde redenen.
4.3 In het uitzonderlijke geval dat je een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt
Lager-Techniek zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Lager-Techniek neemt in dit geval de retour verzendkosten voor haar rekening.
4.4 Indien je iets terug stuurt, volg dan deze stappen:
• Stuur een e-mail naar info@lager-techniek.eu zodat wij je zending verwachten. LET OP: Vermeld in het onderwerp van je e-mail het ordernummer of het factuurnummer dat je via e-mail hebt ontvangen.
• Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.
• Alle standaard artikelen mogen retour, special bestelde artikelen kunnen na bestelling en levering niet meer geretourneerd worden wij vermelden ook op onze website welke artikelen niet retour mogen.
4.5 Lager-Techniek heeft bij artikel omschrijvingen vermeld of een artikel geannuleerd cq. geretourneerd mag worden. Dit is niet zichtbaar bij snel bestellen echter wel de verantwoordelijkheid van de koper.
Artikelen waarbij vermeldt wordt dat ze niet geannuleerd of geretourneerd worden kunnen niet geannuleerd of geretourneerd.