enfrdeitptrues

Wat is het concept van Lager-Techniek?:

Lager-Techniek is een samenvoeging van meerdere Europese Lager leveranciers in Europa. Daardoor kan het zijn dat pakketten niet alleen vanuit Nederland worden verstuurd maar ook vanuit zusterbedrijven in Europa.

 

Wat betekenen de levertijden op Lager-Techniek?:

Op lager-Techniek kijken we regelmatig de levertijden na. Het kan best zijn dat er van een artikel met levertijd 4-5 dagen een klein aantal op voorraad ligt bij onze partners maar als we het via de fabriek moeten laten komen duurt het in de regel maximaal 5 dagen. Vraag indien u het wil weten gerust even na.

 

Hoe verzendt Lager-Techniek?:

Lager-Techniek verzend op 3 manieren, PostNL, goedkoopste echter zonder track and trace, UPS Kiala, hier moet je je pakket ophalen bij een Kiala punt bij je in de buurt. Lager-Techniek zoelt altijd naar het meest dicht bijzijnde Kiala punt. DHL en DPD, deze wordt bij de ontvanger zelf afgeleverd.

 

Kan ik op rekening kopen bij Lager-Techniek?:

Lager-Techniek biedt verschillende mogelijkheden van betalen. Op rekening: betaling binnen 14 dagen of vooruit en we bieden daar een korting voor.

 

Kan ik ook afhalen bij Lager-Techniek?:

Daar wij een samenvoeging zijn van verschillende bedrijven in Europa is afhaling altijd in overleg. Wil je het zeker weten stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe kan ik Lager-Techniek bereiken?:

Momenteel kiezen we ervoor om de kosten zo laag mogelijk te houden en deze weer kunnen laten doorvloeien in de prijzen op de website om zoveel mogelijk digitaal te reageren naar de klanten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verpakking?:

Om de prijzen zo gunstig mogelijk te houden bestellen wij ook wel OEM verpakkingen. Dit is dus bulk en zit er geen doosje om de verpakking. De lagers blijven 100% origineel. Wel zorgen wij ervoor dat we geen lagers verzenden zonder gripzakje of folie erom heen.

 

Verzendkosten?:

Normaliter verzenden wij met DHL, DPD, UPS en PostNL. De verzendkosten onder de 300 euro zijn €5,95 voor verzendingen binnen Nederland en vanaf €9,95 naar België, de verzendkosten met PostNL is afhankelijk van het gewicht.

 

SON:

Het merk SON is een verzamelnaam voor verschillende Importlagers van Chinese kwaliteit. Hier kan het zijn dat er verschillende merken geleverd wordt echter maatvoeringen uiteraard allemaal gelijk.

 

Mijn vraag staat er niet tussen?:

Stel uw vraag gerust aan ons team op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tandriemen T5 >> T5/350-12 Polyurethaan Tandriem
ruud worrell, 07.09.2022
netjes en goed geregeld zeer snel ruud
6200 Range >> 6202-2RSH SKF
Jaap , 04.09.2022
En niet onbelangrijk ; ontvangen en gemonteerd. Bedankt voor de snelle reactie.
6200 Range >> 6205/C4 SKF
Ate Hiemstra, 11.07.2022
Vanmiddag stond er tot mijn genoegen een pakket met lagers op mij te wachten! Bedankt voor de service?? De volgende bestelling plaats ik weer bij jullie!